kantoren

kantoren  |  Allee Wonen (v.h. Aramis)

Allee Wonen (v.h. Aramis)

Roosendaal, November 2007

Woningcorporatie Allee Wonen liet een kantoorpand bouwen dat in veel opzichtend vernieuwend is. Het gebouw is door drie volledig glazen buitengevels en het vrijwel ontbreken van binnenwanden zeer transparant, zowel van binnen als naar buiten toe. M+R heeft een interieur ontworpen dat deze open omgeving optimaal benut. Bovendien is het zorgvuldig toegesneden op het innovatieve werkplekconcept dat in het kantoor wordt toegepast, met een zeer hoog percentage flexibele werkplekken.
De hoofdkleur in het gebouw is wit, kleuraccenten komen onder meer van grote kleurenfoto’s van Aramis-cliënten in karakteristieke situaties. Ook is er bij de werkplekken een veelkleurig tapijt toegepast. De verlichting is mede afgestemd op de aanblik die het glazen pand ’s avonds biedt. Een opvallend detail is het witte ‘tafellandschap’ voor de bezoekers. Er zijn up to date technieken toegepast op het gebied van duurzaamheid en klimaatbeheersing.
 

Terug naar boven
Beeldmerk M+R
random header template - ILGE
Contact
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer