kantoren

kantoren  |  NRE Groep

NRE Groep

Eindhoven, Mei 2005

Verbouwing van de facilitaire verdieping in het hoofdkantoor

NRE Energie verzorgt de nutsvoorzieningen voor Eindhoven en omgeving. Het hoofdkantoor van NRE is direct gelegen aan het Eindhovens Kanaal. Aanleiding voor de grootscheepse herinrichting door M+R was het afbreken van het bedrijfsrestaurant elders op het industrieterrein. Op de begane grond van het hoofdkantoor werd een nieuwe facilitaire verdieping gerealiseerd die onder andere plaats biedt aan het bedrijfsrestaurant met keukenfaciliteiten, het vergadercentrum en de publieksruimte.
Voor de herinrichting werd de verdieping volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Centraal liggen de keukenvoorzieningen, opslag en toiletruimten. Aan de achterzijde bevindt zich het vergadercentrum met flexibel in te delen vergaderruimtes.
Het restaurant ligt aan de kanaalzijde. Een hangende tussenvloer zorgt hier voor extra verblijfsruimte. De hoofdingang van het gebouw geeft toegang tot de publieksruimte met receptie en intakebalies. Een buitentrap leidt naar het bedrijfsterrein.
 

Terug naar boven
Beeldmerk M+R
random header template - RITUALS
Contact
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer