leisure

leisure  |  Philips Stadion - 4e verdieping

Philips Stadion - 4e verdieping

Eindhoven, November 2004

Business Club, PSV Sports Cafe

De vierde verdieping van het Philips Stadion biedt van oudsher onderdak aan de PSV Business Club. Na een ingrijpende verbouwing bestaat de langgerekte zaal nu uit drie verschillende ruimtes met elk een eigen karakter: de trendy Lounge, het Sports Café en de klassieke Living. De zones zijn van elkaar te scheiden door grote taatsdeuren. Verder werd er door het plaatsen van een bouwkundige wand tussen buitengevel en interieur een akoestische scheiding annex gang gerealiseerd.
In het Sports Cafe lag de focus op het creëren van een warme, intieme sfeer. Grote, ingelaten cirkelvormige plafondelementen met RGB LED-verlichting doorbreken de langgerekte ruimte. Rood en wit, de clubkleuren van PSV, bepalen het kleurbeeld. Verder ontwierp M+R het tapijtdessin en het bijzonder presentatiemeubilair voor de vele clubtrofeeën.
 

Terug naar boven
Beeldmerk M+R
Privium
Contact
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer